Welkom bij Zandengrint

Over ons

Over ons

In 2002 is Gerco Vlijm Zand en Grint gestart met straat- en grondwerk en de handel in zand en grind. Met passie voor het vak wil hij de klant een totaalpakket aanbieden. Zand, grind, split, schors, grondverbeteraars... het assortiment blijft zich nog steeds uitbreiden. Inmiddels zijn deze producten ook online te bestellen. In de webshop vindt u uitgebreide productinformatie en ziet u direct de prijzen. Ook het verwerken van de producten hoort bij het totaalpakket. U kunt bij Zandengrint dus ook terecht voor het uitvoeren van grondwerk, cultuurtechnische werken en de aanleg van bestrating. Wij komen graag bij u langs om samen te kijken naar uw wensen en de mogelijkheden voor uw project.

VZD_z6f9481__Bedrijfsreportage_LR_101
VZD_dji_0598__Bedrijfsreportage_LR_112
VZD_z6f8840__Bedrijfsreportage_LR_9
VZD_z6f9290__Bedrijfsreportage_LR_73
VZD_z6f8825__Bedrijfsreportage_LR_8
VZD_z6f8792__Bedrijfsreportage_LR_3
VZD_z6f9363__Bedrijfsreportage_LR_85

Complete dienstverlening

Naast de handel bezit Zand en Grint eigen machines en een vrachtwagen om alle werkzaamheden uit te voeren. Door de producten zelf te transporteren kunnen wij een scherpe prijs aanbieden en zijn flexibel inzetbaar. Als u bij ons in de buurt woont dan vindt u het misschien fijn om de producten zelf af te halen. Dit is mogelijk vanaf de opslaglocatie in Doornspijk. U kunt de benodigde producten online bestellen via onze webshop en kiezen voor afhalen of bezorgen. In onze webshop vindt u uitgebreide productinformatie en actuele prijzen.

Kortom: Zand en Grint biedt een complete dienstverlening voor al uw grote en kleine projecten. Door samen te werken met Zandengrint zult u een goede, snelle en betrouwbare service ervaren. Bij ons staan uw wensen centraal!

Gerco Vlijm | 06 51 46 44 14
Eigenaar Zand en Grint

Wij leiden vakmensen op!

Kijk voor meer informatie en de opleidingsmogelijkheden op stagemarkt.nl

sbb-leerbedrijf-logo-1.5b52ac.png

Lid van Cumela Nederland.

logo-lid-van-cumela-nederland-570.jpg

Dealer van Ecco Products

ecco-products.jpg
  • Groot assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Levering bij u op de stoep
  • Afhalen mogelijk
188