Welkom bij Zandengrint

Afval big bag - bouw en sloopafval

Afval big bag - bouw en sloopafval

€ 126,20

Met een afval big bag kunt u eenvoudig bouw en sloopafval laten afvoeren. Deze zak is ideaal bij sloopwerkzaamheden of bij het verwijderen van uw huidige tuininrichting. Doordat de zak gemaakt is van stevig materiaal, is deze geschikt voor veel verschillende soorten bouw en sloopafval zoals gips, beton en hout. Na het leveren van een big bag zullen wij deze weer ophalen wanneer u de zak met bouw en sloopafval heeft afgemeld.
 
Deze zak is alleen te bestellen binnen een straal van 25 kilometer vanaf Doornspijk.
 

Hoeveelheid:

Aantal:

Offerteaanvraag: Afval big bag - bouw en sloopafval

Hoeveel heeft u nodig? Bereken het met ons advies!

Besteladvies

Over Afval big bag - bouw en sloopafval
Welke materialen mogen in deze big bag?
WEL: bouw en sloopafval, steenachtige materialen, papier, hout, isolatiematerialen, hout, gasbeton, gips, laminaat, vloerdelen, metaal, plastic, kunstof.
NIET: astbesthoudende materialen, zand/grond, asfalt, dakbedekking, teerhoudend afval, geimpregneerd hout, huishoudelijk afval, vloerbedekking. 
 
Werkwijze
U besteld een afval big bag bouw en sloopafval en ontvangt de afvalzak per post. U kunt nu aan de slag met het vullen van de zak. Als de big bag gevuld is dan neemt u contact met ons op en komen wij de afvalzak ophalen. Plaats de big bag op een goed bereikbare plaats langs de verharde weg. Het maximale bereik van onze kraan is 6 meter vanaf de verharde weg. Plaats de big bag niet onder bomen, struiken, carport of andere plaatsen die niet toegankelijk zijn voor onze laadkraan.
  • Groot assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Levering bij u op de stoep
  • Afhalen mogelijk
252