Welkom bij Zandengrint

Afval big bag - groenafval (snoeizak)

Afval big bag - groenafval (snoeizak)

€ 73,40

Met een afval big bag kunt u eenvoudig groenafval laten afvoeren. Deze afvalzak is ideaal bij het snoeien, onderhouden of verwijderen van groen uit uw tuin. Doordat de zak gemaakt is van stevig materiaal, is deze geschikt voor veel verschillende soorten groenafval zoals struiken en takken. Na het leveren van een big bag zullen wij deze weer ophalen wanneer u de zak met groenafval heeft afgemeld.
 
Deze zak is alleen te bestellen binnen een straal van 25 kilometer vanaf Doornspijk.
 

Hoeveelheid:

Aantal:

Offerteaanvraag: Afval big bag - groenafval (snoeizak)

Hoeveel heeft u nodig? Bereken het met ons advies!

Besteladvies

Over Afval big bag - groenafval (snoeizak)
Welke materialen mogen in deze big bag?
WEL: snoeihout, tuinafval, takken, struiken, onkruid, bladeren, gras zonder grond, boomstammen, stobben tot 30 cm (maximaal 5% vervuiling van zand/grond).
NIET: compost, b of c hout, zand/grond, overige materialen.
 
Werkwijze
U besteld een afval big bag groenafval en ontvangt de afvalzak per post. U kunt nu aan de slag met het vullen van de zak. Als de big bag gevuld is dan neemt u contact met ons op en komen wij de afvalzak ophalen. Plaats de big bag op een goed bereikbare plaats langs de verharde weg. Het maximale bereik van onze kraan is 6 meter vanaf de verharde weg. Plaats de big bag niet onder bomen, struiken, carport of andere plaatsen die niet toegankelijk zijn voor onze laadkraan.
  • Groot assortiment
  • Scherpe prijzen
  • Levering bij u op de stoep
  • Afhalen mogelijk
252